facebook firaesport twitter firaesport
 
Vilanova d'Escornalbou

ACTIVITATS LÚDIQUES/FAMILIARS

A banda de les diferents competicions, ja siguin tant per amateurs amb experiència com per aficionats, a FiraEsport també hi trobareu altres activitats, algunes d’elles les podreu fer conjuntament tots els membres de la família. Es tracta que tots plegats puguem gaudir d’uns dies de lleure inoblidables envoltats de natura, de  tranquil·litat, si es vol, o de gresca i enrenou.

Per als més petits s´han previst un seguit d´activitats que podreu trobar en el núm. 6 del plànol de la fira entre les que hi haurà: inflables de tot tipus (futbol, basquet, pista americana, surf, toro mecànic), cars, rocòdrom, curses,...   (núm. 13 plànol)

D´altra banda també hi han previstos partits de futbol sala, (pista poliesportiva-núm. 16 plànol), passejades amb ponies (núm.  15 plànol), ... 

L'entrada al recinte és gratuïta i per obtenir el passi per poder gaudir de les diferents actitivitats haureu de dirigir-vos a la recepció de la fira (núm. 7 al plànol), on s'entregarà una pulsera identificativa que permetrà l'accés gratuït a la majoria de jocs.

També els més grans trobaran:

  • Activitats guiades:

A la carpa principal (núm. 4 al plànol), es realitzaran un seguit d’activitats guiades i masterclass dirigides al públic més jove i adult: dance, body combat, boxa, zumba, ...

  • Exhibicions:

A la pista poliesportiva i a l'àrea d'exhibicions que hi haurà habilitada al costat de l'estand de recepció també trobareu un seguit d'exhicions com ara:  patinatge, freeskate, patinatge en cadira de rodes, freestyle futbol & basket, agility,...

 

A la zona de les Bitlles  (núm. 14 plànol) podreu iniciar-vos a la tirada de bitlles, un apassionant i engrescador esport de la nostra cultura que ben segur us fraparà.  

No deixeu de consultar els horaris de la fira, allí hi trobareu totes les activitas previstes i l'hora en que es realitzaran.

 

enrera / atràs